Zelfhulpgroep

"Vermoeide Helden & Heldinnen"

Zelfhulp: benut die mogelijkheid.............!

Er zijn naar schatting alleen al een kleine 100 zelfhulpgroepen in de regio† Peelland- de Kempen (Helmond-Eindhoven) met structureel zeker†† duizenden deelnemers .

Informatie en aanmelding

De bijeenkomsten van de zelfhulpgroep worden begeleid door enthousiaste, door Stichting Zelfhulp Verbindt Nederland zelf opgeleide en ondersteunde begeleiders.

 

Deze begeleiders zijn actief binnen cliŽntenparticipatie, ervaringsdeskundig en zijn als lotgenoten bekend met de problematiek "Vermoeide Held(inn)en".

Als u meer informatie of overleg wilt over deze vorm van zelfhulp, kunt u contact opnemen via het secretariaat van Stichting Zelfhulp Verbindt Nederland (ben@zelfhulpverbindt.nl) of rechtstreeks via de begeleiders van de zelfhulpgroep (info@vermoeideheldengroep.nl)

Het is ook mogelijk via e-mail vooraf een kennismakingsgesprek aan te vragen met de begeleider(s) van de zelfhulpgroep. Dit gesprek kan dan plaatsvinden op een met u nader af te spreken datum, tijdstip en locatie.

 

 

 


 

Secretariaat:

Beverstraat 139

5741 KW Beek en Donk

Ons adres:

Telefoon: 06 51 91 56 57

 

 

E-mail: info@vermoeideheldengroep.nl

FinanciŽle ondersteuning bij de opstart is door de zelfhulpgroep ontvangen van Stichting Steun Welzijnszorg uit Helmond, te bereiken via de secretaris van deze stichting, per e-mail S.S.W.H.: g.jansink@planet.nl.

Daarnaast hebben gemeente Laarbeek en Lionsclub Pelland een bijdrage verleend voor organisatie en ge-/

verbruik van koffie/thee voor deelnemers aan Contactgroep Laarbeek.