Zelfhulpgroep

"Vermoeide Helden & Heldinnen"

Zelfhulp: benut die mogelijkheid.............!

Stoer en lachend , kwetsbaar maar toch sterk, zolang het lichaam het toelaat!

Voor wie bestemd

Deze vorm van zelfhulp is bedoeld voor vrouwen en mannen die hun levenspatroon van hard werken en voortdurend leveren van prestaties plotseling hebben zien instorten.


Mensen die zich doorgaans voor meer dan 100% voor hun werk hebben ingezet en zichzelf (en hun gezin) daarbij zijn vergeten. Ze zijn plichtsgetrouw, nauwgezet en eerzuchtig. Ze kampen vooral met waarde problematiek (bijvoorbeeld "wie niets presteert, is niets waard") en hebben door dit alles vaak (te) lang op hun tenen gelopen.

Veel voorkomende psychische klachten bij deze groep mensen zijn: angst, depressie, gevoelens van minderwaardigheid en machteloosheid. Ook hebben zij daarbij vaak een scala aan lichamelijke klachten. Meestal is er sprake van werk gerelateerde klachten, vaak overgaand in relationele spanningen in het gezin en in conflictsituaties met vrienden, collega's, bedrijf- of verzekeringsarts.

Door hun grote verscheidenheid aan klachten is het risico groot dat ze vastlopen in hun sociale en maatschappelijke carrière. In het ergste geval verliezen ze zelfs hun partner, kinderen en/of vrienden helemaal.

Secretariaat:

Beverstraat 139

5741 KW Beek en Donk

Ons adres:

Telefoon: 06 51 91 56 57

 

 

E-mail: info@vermoeideheldengroep.nl